yoga-on-call.be

Contactgegevens

Oudescheldestraat 16

9000 Gent

info@yoga-on-call.be


IBAN nummer

BE12 7390 1087 3192

BTW nr. ond.nr. 0844.046.785

KVK nr 0844.046.785

Workshops

Dagworkshop Hormoonyoga + 5-beurtenkaart > zondag 28 JANUARI 2018

28193466?h=400&w=1100&g=5&c=Image

Ook vaak zin om een vakbondsactie tegen je hormonen te starten? Last van vermoeidheid, onregelmatige cyclus, plotse gewichtstoename, PMS, burn-out? Nee, je bent niet gek. Je hormonen zijn uit balans. En wanneer dat zo is, voel je je niet lekker. Hormoonyoga, ontwikkeld door Dinah Rodrigues, stimuleert de hormoonklieren waardoor de hormoonbalans in je lichaam wordt hersteld en je hormoonproductie op peil wordt gehouden. Ideaal bij klachten als: vermoeidheid, PMS, verminderde vruchtbaarheid, onregelmatige cyclus, laag libido, trage schildklier, cysten, (pre)menopauze, etc. Hormoonyoga is dus voor vrouwen van alle leeftijden! Docente Ineke geeft bovendien heel veel uitleg over wat die hormonen nu eigenlijk doen in ons lichaam. Telkens een heel leerrijke ervaring! Je kunt bij ons wekelijks terecht voor een les Hormoonyoga, maar éérst dien je de dagworkshop te volgen om de set houdingen te leren.


Veel vrouwen verwensen hun cyclus en hun hormonen, omdat die zorgen voor ongemak. Je hormoonbalans is alles. Je mag immers nog zoveel talenten en ideeën hebben, als je hormonen uit balans zijn, zul je de energie en veerkracht niet hebben. Maar wanneer je hormoonbalans optimaal is, voel je je fit en zelfverzekerd. Hormoonyoga (re)activeert je hormonen, regelt je cyclus, vergroot je vruchtbaarheid en je libido, vermindert overgangsklachten en geeft je de vitaliteit om je vrouwelijk potentieel te leven tot op hoge leeftijd!


In de Dagworkshop Hormoonyoga leer je de set houdingen en krijg je een hoop informatie over de essentiële rol van hormonen, hoe ze samenwerken, hoe voeding kan bijdragen tot een gezonde hormoonhuishouding, enzoverder. Vaak een ware eyeopener! Lerares Ineke is naast docent Hormoonyoga immers ook Hormooncoach: 'Ik wil vrouwen inspireren zodat ze merken dat al hun verwarring rond hun lichaam kan worden vervangen door begrip. Je hoeft niet te strijden tegen je hormonen, leer ermee samenwerken.'


Op het einde van de dagworkshop krijg je een hand-out met alle oefeningen zodat je ze thuis kunt beoefenen. Je kunt bij ons ook wekelijks terecht voor een les Hormoonyoga (gewoon via de normale beurtenkaart), zodat je ook in groep de set kunt blijven oefenen. De energie en ondersteuning van een groepsles is niet te onderschatten!


De wekelijkse les vanaf januari 2018 zal als volgt zijn:
Maandag van 20.30-21.30 uur @ YOC Zuid


Voor wie?

Voor alle vrouwen vanaf 35+ of jongere vrouwen indien ze hormonale klachten (bv. pijnlijke menstruaties, pms, trage schildklier, enz) hebben. Geen yogavoorkennis vereist.


Voor wie NIET?

Mannen, zwangere vrouwen, vrouwen die hormoongevoelige borstkanker hebben/hadden, vrouwen met vergevorderde endometriose of myomen, vrouwen korter dan 20 weken bevallen. Bij twijfel, stuur ons een e-mail.


Dagworkshop Hormoonyoga

Eerstvolgende data in 2018:

zondag 28 januari van 09.30-17.30 uur
zondag 4 maart van 09.30-17.30 uur
zondag 22 april van 09.30-17.30 uur
zondag 27 mei van 09.30-17.30 uur


Een volle dag in het teken van je hormonen! Er wordt een lunchpauze van 45 minuten voorzien een een tea break in de namiddag. Opgelet: zorg voor een lichte lunch! Een volle maag wordt immers niet blij van de dynamische ademhaling van Hormoonyoga!


Prijzen:

€95,- voor de dagworkshop

€145,- voor de dagworkshop én een 5-beurtenkaart (dit is een korting van 10 euro) waarmee je wekelijkse lessen Hormoonyoga (én alle andere lessen bij YOC) kunt volgen.

DE WORKSHOP GAAT DOOR VANAF 12 DEELNEMERS!


LET OP!

Hierboven schrijf je in voor enkel de dagworkshop INCLUSIEF de 5-beurtenkaart op zondag 28 januari 2018.
Wil je inschrijven voor enkel de dagworkhops, klik dan HIER. 
Wil je voor een andere datum inschrijven, ga dan terug naar het overzicht.